Un unchiul lasă în urmă un garaj vechi, iar ceea ce familia găsește înăuntru este de necrezut

0

old garage

Familia a avut parte de o surpriză uriașă în garaj

Un membru al familiei care moare este întotdeauna trist. Dar, uneori, apar povești despre moșteniri extraordinare care sunt transmise unei familii neștiutoare. Acesta a fost cazul unei familii din Newcastle, Anglia. Un unchi care era bolnav de multă vreme a ajuns să se stingă din viață și a lăsat în urmă un garaj vechi și prăfuit. Nimeni nu se aștepta să găsească ceva special înăuntru și totuși au găsit!

Unchiul nu și-a lăsat în urmă doar casa și tot ceea ce conținea, ci și vechiul său garaj.

Garaj vechi

În primăvara anului 2007, Dr. Harrold Carr, în vârstă de 89 de ani, a murit în orașul său natal, Newcastle. După moartea sa, bătrânul a reușit să își surprindă familia în mod spectaculos, deoarece s-a dovedit că fusese un colecționar pasionat. Familia sa a moștenit garajul său prăfuit și vechi, care conținea o mare surpriză. Nepotul lui Carr a deschis garajul și a găsit ceva la care nici măcar nu îndrăznise să viseze.

Colector

Toată lumea știa că doctorul Harrold Carr a dus o viață destul de retrasă în ultimii săi ani de viață. A trăit ca un pustnic, în parte din cauza tulburării sale obsesiv-compulsive (TOC). Nu arunca niciodată nimic și a început să colecționeze din ce în ce mai multe lucruri. Carr iubea mașinile, avioanele, mașinile și tot ceea ce avea legătură cu aventura. În spațiul său de depozitare, el colecționa mai ales piese de mașini, dar nimeni nu știa cu adevărat câte și ce fel de mașini ținea în garaj.

Mergeți pe pagina următoare pentru a afla ce a găsit nepotul doctorului Harrold Carr în garaj!

Pagina 1 din 2

No posts to display