Iată de ce toată lumea îngheață lămâile după ce le cumpără! Lămâile congelate sunt uimitoare!

0

Consumul de lămâi

Uau, lămâile sunt destul de acre, motiv pentru care nu sunt cele mai comune fructe pe care să le mănânci ca gustare. Dar asta ar trebui să se schimbe! Prin congelarea lămâii, aceasta își va pierde o parte din gustul acru, ceea ce o va face mult mai comestibilă. În plus, fructul galben este super sănătos! Lămâile combat bacteriile, paraziții și viermii, conțin substanțe care te vor ajuta să previi cancerul, îți reglează tensiunea arterială și sunt benefice împotriva stresului și depresiei.

Coajă de lămâie

Când lămâile sunt congelate, gustul lor se va schimba mult și vor fi mult mai “ușor” de mâncat. Aciditatea va scădea și se va recupera doar încet, odată ce lămâia se decongelează. Coaja lămâii este, de fapt, cea mai importantă parte a fructului: coaja conține de 5 până la 10 ori (1) mai multe vitamine decât sucul. Asigurați-vă că spălați lămâia înainte de a o pune în congelator!

Coajă de lămâie

Congelarea lămâilor a devenit o practică obișnuită în multe gospodării. Scoateți lămâile spălate din congelator atunci când sunt complet înghețate. Zdrobiți coaja de lămâie congelată și presărați-o peste salate, tăiței, supă, cereale pentru micul dejun, pahare de apă sau peste înghețata dumneavoastră. Coaja congelată are un gust mult mai bun decât cea decongelată.

Pagina 2/2

Sursa: Healthier Living | Imagine: Pixabay

No posts to display