Care mașină are prioritate? Nu multă lume știe!

0

Aveți răspunsul la această întrebare?

Atunci când sunteți pe drumuri de mult timp, condusul devine un obicei extrem de familiar. S-ar putea să credeți că știți deja cum să vă comportați în majoritatea situațiilor și că ați întâlnit deja toate problemele de pe șosea. Dar haideți să punem această presupunere la încercare cu un exemplu dintr-un test de conducere din viața reală.

Examinând imaginea furnizată, putem observa un scenariu de trafic la o intersecție în T. În această situație, un autoturism roz se îndreaptă spre intersecție, însoțit de un autoturism galben care se apropie din dreapta și de un autoturism albastru din stânga. Intențiile fiecărui vehicul sunt următoarele: mașina roz intenționează să vireze la stânga, mașina albastră intenționează să meargă drept, iar mașina galbenă dorește, de asemenea, să vireze la stânga. Nu uitați să țineți cont de toate semnele, semafoarele și alte condiții care pot influența această situație de trafic.

Dacă ați ales deja un răspuns și doriți să verificați dacă ați nimerit, dați click pe pagina următoare! Acolo, vă vom da răspunsul corect.

No posts to display