După ce ai citit asta, nu vei mai arunca niciodată o banană maro!

0

Banane maro

Cercetările japoneze au demonstrat că bananele coapte conțin mult mai mulți antioxidanți decât cele verzi. Atunci când o banană are o mulțime pentru pistrui maro, este mai sănătoasă decât bananele verzi sau galben deschis. Cu cât sunt mai multe pete maro, cu atât este mai sănătoasă. De asemenea, bananele maronii sunt mai dulci decât variantele mai deschise și sunt mai bune pentru sistemul imunitar.

Celule

Bananele coapte sunt pline de antioxidanți. Acești antioxidanți vă pot proteja celulele de deteriorare și vă pot proteja împotriva a tot felul de boli și afecțiuni. De asemenea, ei dau un impuls sistemului tău imunitar.

Cancer

Există o mulțime de cercetări în curs de desfășurare cu privire la așa-numitul factor de necroză tumorală din bananele coapte. Acest factor poate ucide celulele anormale și canceroase.

Arsuri la stomac

Bananele coapte pot contracara aciditatea, ceea ce înseamnă că îți vor calma arsurile la stomac. Bananele vor căptuși și proteja stomacul, protejându-vă de acid și de arsurile la stomac.

Inima

Bananele sunt foarte bune pentru inimă. Bananele coapte scad colesterolul, iar fibrele din banane pot scădea șansele de boli de inimă și vasculare.

Menstruația

La fel cum bananele ameliorează crampele musculare, ele pot atenua și crampele sindromului premenstrual. Încearcă să mănânci o banană coaptă atunci când simți crampe, potasiul din ele îți va relaxa mușchii și te va calma.

Nu vom mai arunca niciodată în viața noastră bananele pătate! Voi ce faceți de obicei cu bananele care s-au rumenit?

Pagina 2/2

Sursa:India Today | Imagine: Pixabay

No posts to display