După ce ai citit asta, nu vei mai arunca niciodată o banană maro!

0

banana

Bananele astea sunt cu siguranță expirate, sau nu sunt?

Bananele sunt delicioase și super sănătoase. Le puteți pune într-un smoothie, le puteți amesteca în iaurt sau pur și simplu puteți mânca una ca o gustare! Fructul galben este plin de vitamine și poate servi ca o alternativă sănătoasă la o gustare zaharoasă. Te va sătura și te va asigura că ești gata de plecare pentru o vreme! De multe ori le aruncăm pe cele acoperite de pete maro, pentru că acelea au expirat. Nu-i așa?

Veți mânca banane rumenite?

Maturare

Dacă vă plac bananele verzi sau maro, este o preferință personală. O banană verde și o banană galben strălucitor au în mod clar gusturi diferite. Dar, cum rămâne cu știința din spatele lor? O banană începe să fie verde și devine din ce în ce mai galbenă odată ce începe să se coacă. În cele din urmă, vor începe să apară pete maro și banana va deveni complet maro. O banană galbenă este mult mai dulce decât o banană verde. Acest lucru se datorează enzimelor din ea. Enzimele transformă amidonul în zahăr, ceea ce face banana mai dulce.

Banane

Fructul galben încovoiat conține multe vitamine și este un înlocuitor sănătos pentru gustările dulci, cum ar fi prăjiturile și ciocolata. Bananele sunt foarte sățioase datorită carbohidraților și fibrelor pe care le conțin. Persoanele care se antrenează mult pot beneficia de consumul de banane în special, deoarece acestea pot preveni crampele musculare și vă oferă multă energie. Un studiu recent a arătat că bananele acoperite cu pete maro sunt chiar mai sănătoase decât cele fără pete. Așadar, chiar pe acelea ar trebui să le mâncăm. Mâncatul unei banane prea coapte are câteva beneficii la care nu te-ai fi așteptat niciodată, așa că continuă să citești!

Cercetările au arătat că mâncatul unei banane maronii are beneficii incredibile pentru sănătate. Pe noi ne-au impresionat destul de mult, așa că le-am adunat într-o mică listă la îndemână pentru tine. Veți găsi toate beneficiile pentru sănătate ale bananelor pătate pe pagina următoare.

Pagina 1/2

No posts to display