Iată de ce ar trebui să-ți speli părul cu cola

0

Spălatul părului cu cola ar putea avea mari beneficii

Visezi să ai un cap plin de păr frumos, dar realitatea este un pic mai sumbră? Dacă ai părul lipsit de vlagă și tern, ar fi bine să continui să citești acest truc care implică cola. Nu ești singura; o mulțime de femei au părul lipsit de volum și strălucire. Acest lucru nu este atât de ciudat dacă te gândești la ceea ce facem colectiv cu părul nostru: spălatul, vopsitul, îndreptarea și ondularea frecventă pe care o facem nu îi face nicio favoare părului nostru. Din fericire, există un produs simplu care ar putea face toată diferența, și probabil că aveți deja o sticlă în frigider.

Spălatul părului cu cola ar putea face o mare diferență. Totuși, nu suntem siguri că vei dori să o bei după ce citești asta…

Cola

Știați că cola este de fapt utilă pentru o mulțime de lucruri diferite? De exemplu, o puteți folosi pentru a vă detartra ceainicul de ceai sau pentru a curăța toaleta. Aparent, băutura populară este atât de chimică încât poate curăța lucruri. Cine ar fi știut? De asemenea, o poți folosi pentru a îndepărta guma de mestecat din părul tău (sau al copiilor tăi). Umpleți un bol cu cocaină și puneți în el bucata de păr cu guma de mestecat. Lasă să stea așa o vreme și vei vedea cât de ușor se îndepărtează guma.

Mergi pe pagina următoare pentru a citi despre cum îți poți spăla părul cu cola pentru a-l face mai sănătos și urmărește videoclipul!

Declinarea responsabilității: Nu există nicio garanție de rezultate specifice și rezultatele fiecărei persoane pot varia.

Pagina 1 din 2

No posts to display