Lifehack: pune o bilă de folie de aluminiu în uscător, iar rezultatele sunt fantastice

0

aluminium foil

Folia de aluminiu

Apropo de folia de aluminiu, știați că nu există niciun motiv pentru care o parte este mată și cealaltă lucioasă? Se mai crede uneori că există un motiv pentru acest lucru, dar se pare că nu există niciunul.

În orice caz, dacă puneți folie de aluminiu în mașina de spălat sau în uscător, nu vă va afecta mașina de spălat. Acum, bineînțeles, vrei să știi de ce ar trebui să o faci. Ei bine, există un motiv foarte bun pentru asta. Pentru că o bilă de folie de aluminiu asigură faptul că hainele tale nu mai sunt statice după un ciclu de spălare sau uscare. Folia de aluminiu absoarbe ceea ce face ca hainele dumneavoastră să se încarce electric, ca să spunem așa.

Trucuri

Mai ales atunci când în gospodăria dumneavoastră sunt mai multe persoane, cum ar fi copii care vin în mod regulat acasă cu haine murdare, este posibil ca mașina de spălat să funcționeze de mai multe ori pe săptămână. Prin urmare, sunt binevenite sfaturile privind modul de spălare a rufelor. Canalul “Mom Hacks” a realizat un videoclip în care împărtășește tig sfaturi pentru a face spălatul rufelor un pic mai ușor.

Citiți instrucțiunile pe care trebuie să le urmați pe pagina următoare.

No posts to display