Întotdeauna găsești pisicile vecinilor în grădina ta? Acest truc prietenos cu pisicile le va ține departe!

0

cat in garden

Pisicile vecinilor tăi vor dispărea pur și simplu cu acest truc!

Chiar dacă iubim cu toții animalele, nu suntem întotdeauna fani ai pisicilor altora care își fac nevoile în grădinile noastre. Din fericire, există un truc la îndemână, și prietenos cu animalele, pentru acest lucru!

Probleme cu pisica
Pisicile sunt animale minunate și drăguțe, desigur, dar sunt mai puțin drăguțe atunci când fac pipi, caca și sapă peste tot în grădina noastră. Acest lucru poate cauza o mulțime de probleme pentru tine și grădina ta, așa că s-ar putea să cauți câteva sfaturi pentru a preveni acest lucru! Pentru că suntem iubitori de animale, nu ne place ideea de a speria pisicile cu substanțe chimice sau metode urâte care nu sunt prietenoase cu animalele. Credem că ținerea pisicilor departe de grădina ta se poate face și într-un mod natural.

garden

Parfumuri

Există mai multe modalități de a descuraja pisicile să intre în grădină, care nu sunt în niciun caz dăunătoare pentru pisică, dar care dau rezultatul dorit. De exemplu, pisicilor nu le plac anumite mirosuri, ceea ce înseamnă că le puteți folosi pentru a le ține departe.

Metode

După ce am întrebat puțin prin jur, am aflat că mulți oameni au probleme cu pisicile de cartier în grădina lor. Unii oameni adoră să vadă aceste animale drăguțe plimbându-se prin grădina lor, dar alți oameni ar prefera să le alunge imediat. Fiecare are propriile metode și pentru asta. Cea mai comună metodă pare să fie încercarea de a speria pisica țipând și agitând brațele. Alții ies afară cu un pahar cu apă pentru a încerca să toarne peste pisică. Bineînțeles, aceste metode nu au rezultatul dorit. Unii oameni devin atât de frustrați încât ajung în ziar pentru că au încercat să tragă în pisici! Nu asta ne dorim, așa că avem în schimb câteva sfaturi pentru tine.

Mergeți la pagina următoare pentru a citi despre trucurile prietenoase cu animalele care vă vor asigura că nicio pisică nu va mai intra în grădina dumneavoastră!

Pagina 1 din 2

No posts to display