Iată de ce ar trebui să bei apă cu lămâie în fiecare zi

0

5. Favorizează digestia

Balonare, dureri abdominale sau crampe: ni se întâmplă tuturor, uneori. Luați un pahar de apă călduță cu sucul unei lămâi întregi. Acest lucru poate ajuta la promovarea digestiei, ceea ce va face ca crampele sau durerile să dispară rapid.

6. Rinichi mai sănătoși

Știm cu toții că a bea suficientă apă este bun pentru rinichii noștri. Dar știați că băutul apei cu lămâie ne face rinichii și mai fericiți? Lămâia ajută la eliminarea și mai rapidă a toxinelor și a deșeurilor din corpul nostru.

7. Stimulează-ți sistemul imunitar

Lămâia este plină de vitamina C și, prin urmare, poate oferi un impuls uriaș pentru sistemul tău imunitar. Aceasta ajută la întărirea sistemului imunitar, ajutându-vă să preveniți sau să luptați împotriva bolilor.

8. Îmbunătățirea plămânilor

Dacă suferiți în mod regulat de probleme respiratorii, cum ar fi astmul sau bronșita, apa cu lămâie vă poate ajuta. Evident, este posibil ca problema să nu dispară doar bând un pahar de apă cu lămâie, dar un pahar pe zi poate ajuta la îmbunătățirea sistemului respirator. Și recunoașteți, merită să încercați, nu-i așa?

Ai de gând să bei apă cu lămâie în mod regulat? Dacă da, beți-o cu paiul din pahar pentru a vă proteja smalțul dinților.

Pagina 2/2

Sursa: Sfaturi simple pentru gospodărie | Imagine: Pexels

No posts to display