Iată de ce ar trebui să bei apă cu lămâie în fiecare zi

0

lemon water

Consumul de apă cu lămâie aduce multe beneficii pentru sănătate

Apă cu lămâie: adăugăm în principal o felie de lămâie pentru a înveseli un simplu pahar de apă. Dar știați că a bea apă cu lămâie în fiecare zi are multe beneficii pentru sănătate? Atât de multe încât probabil că vă veți simți înclina să dați o fugă spontană la piață pentru a vă aproviziona cu acest fruct galben. Ești curioasă să afli care sunt beneficiile? Le enumerăm noi pentru tine.

1. Anti-îmbătrânire

Cu toții îmbătrânim, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne mulțumim cu o piele flască. Datorită dozei mari de vitamina C, apa cu lămâie ajută la repararea celulelor deteriorate ale pielii și reduce petele, șanțurile adânci, ridurile și liniile fine.

2. Ajută la prevenirea acneei

Cantitățile bune de apă cu lămâie pot ajuta la vindecarea pielii din interior. Acest lucru nu înseamnă că acneea, punctele negre și alte imperfecțiuni ale pielii vor dispărea complet, dar merită să încerci, nu-i așa?

3. Păr mai puternic și mai sănătos

Apa cu lămâie ajută la menținerea sănătății părului tău. Proprietățile bune din lămâie întăresc, de asemenea, rădăcinile părului, promovând creșterea părului nou. Și, de asemenea, apa de lămâie are o proprietate astringentă care poate ajuta la reducerea uleiozității părului. Foarte utilă!

4. Recuperare mai rapidă în caz de boală

Aveți gingii sângerânde? Umpleți un pahar cu apă călduță și adăugați sucul unei lămâi. Vei observa că, după un minut de gargară, sângerarea scade. Acest efect purificator al apei cu lămâie ajută și la recuperarea după boală. Aveți febră mare sau gâtul înțepenit? Apa cu lămâie ajută la eliminarea bacteriilor.

Puteți găsi mai multe beneficii pentru sănătate pe pagina următoare.

Pagina 1/2

No posts to display