Ai și tu aripi de liliac? Acest exercițiu de 3 minute te poate ajuta să scapi de ele

0

Aripi de liliac

Aproape toată lumea știe despre pliurile de grăsime și piele în exces care se formează sub brațe de-a lungul anilor. Aceste pliuri sunt adesea numite “aripi de liliac”. Multă lume se întreabă de ce apar aceste aripi de liliac. Chiar și persoanele care sunt relativ slabe ajung să aibă aceste falduri atârnate. Dacă și tu ai aripi de liliac, probabil că ai încercat deja tot felul de exerciții fără succes. Brațele tale se clatină atunci când faci cu mâna? Atunci ar trebui să încerci aceste exerciții! Au fost făcute exact pentru această problemă și durează doar trei minute. Fă-le în fiecare zi și vei vedea rezultate excelente!

Trei minute pe zi

Puteți face aceste exerciții un pic mai dificile ținând o sticlă de apă în fiecare mână. Bineînțeles, nu există o băutură magică împotriva aripilor de liliac, dar aceste exerciții rapide și eficiente vor fi de ajuns. Aveți nevoie doar de trei minute pe zi pentru ele. Și nici măcar nu am menționat cea mai bună parte încă: le poți face stând jos. Așadar, nu mai există scuze! Vă dorim multă motivație și mult noroc!

Neața

Vă recomandăm să faceți aceste exerciții imediat ce vă treziți dimineața pentru a putea continua să le faceți în fiecare zi. Lucrându-le în rutina de dimineață va fi cel mai ușor. Treziți-vă, mergeți la baie, beți un pahar de apă și faceți exercițiile. Tot ce ai nevoie este puțină motivație!

Urmăriți videoclipul cu exercițiile chiar aici:

Sursa: Lucy Wyndham-Read | Imagine: captură video

DISCLAIMER: Nu există nici o garanție a rezultatelor specifice și rezultatele fiecărei persoane pot varia.

Pagina 2 din 2

No posts to display