Privatlivspolitik

Vi forstår, at privatliv er meget vigtigt for alle internetbrugere i disse dage. Derfor vil vi gerne informere dig om dette spørgsmål. Hvilke data indsamler vi; hvordan indsamles det; hvad gør vi med disse oplysninger, og hvordan behandler vi dem: du vil kunne læse alt om dette her på siden. WeBlog Media B.V., selskabet bag Readbakery.com, lægger en masse værdi på privatliv for hver besøgende vores hjemmeside. Derfor sørger vi for, at de data, du efterlader hos os, holdes helt fortrolige. WeBlog Media B.V. handler I overensstemmelse med persondataloven og siden 25. maj 2018 den generelle databeskyttelsesforordning, i tilfælde af at dette gælder for os.

På nuværende tidspunkt tilbyder vores hjemmeside ikke mulighed for at oprette brugerprofiler, kommentere artikler eller købe produkter. Vi giver heller ikke mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev med dine personlige oplysninger. Kun ved at udfylde vores kontaktformular vil vi modtage dine personlige data, men dette er begrænset til de oplysninger, du selv udfylder. Vi bruger (ikke-personlige) data for at sikre, at vores hjemmeside kører korrekt/bedre. Vi indsamler denne information gennem funktionelle og analytiske cookies. Vi placerer også marketingcookies, men kun med dit samtykke. Du kan læse mere om dette i vores Cookie erklæring.

 

Det er obligatorisk for alle WeBlog Media B.V. ‘s medarbejdere til at respektere fortroligheden af vores data.

 

  1. Hvem er vi?

WeBlog Media B.V. er en privat etableret virksomhed, med kontor i Groningen, Holland, og registreret hos The Commercial Register of the Dutch Chamber of Commerce under nummer 66136636.

 

  1. Hvilken type personoplysninger indsamler og behandler vi?

Vores tjenester der bruger personoplysninger

Som tidligere nævnt giver ReadBakery ikke mulighed for at oprette en brugerprofil. Det er også umuligt at kommentere artikler, købe produkter via vores hjemmeside eller tilmelde sig til et nyhedsbrev. Dette udelukker allerede en meget almindelig grund til at indsamle dine personoplysninger.

 

Indsamling og behandling af kontaktoplysninger

Vi tilbyder mulighed for at udfylde en kontaktformular for at kontakte vores team med et spørgsmål eller en bemærkning. Denne kontaktformular kræver, at du udfylder din e-mailadresse, så vores team kan behandle spørgsmålet/bemærkningen og give dig et svar. Uden disse oplysninger kan vi ikke henvende os til dig. Før du sender din kontaktformular, bliver du bedt om at give tilladelse til, at vi gemmer dine udfyldte oplysninger. Disse data gemmes på sikre servere i det hollandske selskab Transip  B.V.

 

Indsamling og behandling af automatisk genererede statistiske data

For at sikre, at hjemmesiden kører optimalt og for at blive ved med at forbedre siden, behandles oplysninger om din brug af vores hjemmeside automatisk. Optimering af vores hjemmeside har for det meste at gøre med tekniske justeringer, der for eksempel sørger for, at vores sider vises korrekt, og at de er sikre og beskyttede. De oplysninger, der behandles, består f.eks. af den type enhed, du bruger (computer, mobil, tablet), din IP-adresse (din enheds internet adresse, der ofte er knyttet til din generelle placering), hvilken browser du bruger, det operativsystem, du bruger, de sider, du besøger på vores hjemmeside, og hvor du kom fra, før du landede på vores hjemmeside. Dette er (ikke-personlige data), og det er umuligt at spore dem tilbage til dig. Disse oplysninger indsamles ved at placere analytiske cookies. Det kan du læse mere om i vores Cookie erklæring.

 

Behandling af data til markedsføringsformål

Vi håber naturligvis, at du besøger vores hjemmeside, fordi du er interesseret i vores indhold. For at kunne finansiere nyt indhold, der ofte findes på vores hjemmeside, er vi nødt til at få vores indtægter fra reklamer. Vores mål er at gøre de reklamer, vi viser dig, så relevante for dig som muligt. For at kunne gøre dette henvender vi os til tredjeparter for at få hjælp, men kun med din tilladelse. Disse tredjeparter indsamler data om websteder, dutidligere  har besøgt, produkter, du har set, din klik adfærd eller dine online interesser for derfor at vise dig en annonce, du vil finde interessant. Disse data behandles med dit samtykke ved at placere en annonce. Du kan læse mere om dette i vores cookie erklæring. WeBlog Media B.V. har ikke adgang til disse oplysninger og gemmer dem ikke nogen steder.

 

Behandling af data til sociale medier

På vores hjemmeside giver vi mulighed for at dele artikler, videoer og billeder via sociale medier. Til dette formål har vi placeret sociale medie dele knapper til Facebook, Instagram og Pinterest. For at sikre, at disse knapper fungerer korrekt, er sociale medie cookies placeret, efter at du har givet dit samtykke. I det øjeblik du klikker på en af delingsknapperne, ved Facebook, Instagram eller Pinterest, hvem du er, og du behøver ikke at logge ind på din sociale mediekonto igen. WeBlog Media B.V. gemmer ikke adgang til de data, der bruges af disse parter. Du kan læse mere om dette i vores cookie erklæring.

 

  1. Hvad bruger vi de indsamlede data til, og hvilket retsgrundlag er vi afhængige af?

Formål

Vi har allerede beskrevet dette ovenfor, men indsamling og behandling af de nødvendige kontaktoplysninger og behandling af ikke-personlige statistiske data er nødvendigt for at:

  • Gøre det muligt for dig at bruge hjemmesiden;
  • Være i stand til at svare på spørgsmål og bemærkninger, du sender os via kontaktformularen;
  • Udarbejde anonyme statistiske data;
  • Beskytte, justere og forbedre hjemmesiden.

Indsamling og behandling af kontaktoplysninger og behandling af statistiske data er nødvendigt for at beskytte WeBlog Media B.V.’s legitime interesser og kan derfor ikke afvises.

 

Hvis du er okay med at WeBlog Media B.V. giver oplysninger om dig til tredjeparter til markedsføring eller sociale medier formål, skal du give dit samtykke på vores hjemmeside. Dette kan du læse mere om i vores cookie erklæring. Med din tilladelse vil ikke-personlige data blive behandlet for at kunne:

  • Vise relevante og interessante reklamer
  • Dele vores artikler
  • Sørge for, at den samme annonce ikke vises igen og igen
  • Spore hvilke andre websteder du besøger

Behandling af ikke personlige data beregnet til markedsføring og sociale medier er ikke obligatorisk, og det er op til dig som bruger af vores hjemmeside at give din tilladelse eller ej. WeBlog Media B.V. er juridisk forpligtet til at indhente din tilladelse, før disse data bliver behandlet.

 

Tredjeparters brug af dine data

De data, vi indsamler og behandler, deles ikke med tredjeparter, medmindre du udtrykkeligt har givet os tilladelse til at gøre dette. Personlige oplysninger udfyldt af dig i kontaktformularen vil aldrig blive sendt til en tredjepart, medmindre du har givet os din tilladelse. Du kan til enhver tid trække din tilladelse tilbage. Du kan gøre dette ved at kontakte os.

I vores cookie erklæring finder du en liste over de partnere, som vi deler de personaliserede analytiske og funktionelle cookies med, og kun med din tilladelse, vil de data bruges til markedsføring og sociale medier.

WeBlog Media B.V. vil sørge for at passende foranstaltninger vil blive truffet, hvis vi har givet dine personlige oplysninger til tredjeparter. For eksempel vil WeBlog Media B.V. om nødvendigt indgå en behandlingsaftale med en tredjepart. Denne aftale vil indeholde begrænsninger med hensyn til brugen af dine personlige oplysninger samt forpligtelser vedrørende beskyttelse af dine personlige oplysninger.

Endeligt kan WeBlog Media B.V. videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter, når vi er forpligtet til at gøre det baseret på love og regler, eller hvis vi er tvunget til at gøre det på grund af en retssag, og/eller hvis vi finder det nødvendigt for beskyttelsen af vores egne rettigheder.

 

Hyperlinks af tredjeparter

Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks. Hvis du klikker på dette hyperlink, forlader du vores hjemmeside og går til en anden virksomhedshjemmeside. På det tidspunkt har WeBlog Media B.V. ingen indflydelse på de tjenester, der tilbydes af den pågældende hjemmeside eller på hjemmesidens metoder. Disse websteder har deres egen privatlivspolitik, der er helt adskilt fra vores privatlivspolitik. Vores privatlivspolitik henviser kun til data, der behandles af WeBlog Media B.V., Derfor påtager WeBlog Media B.V. sig intet ansvar eller samarbejde om tjenester og/eller hjemmesider fra tredjeparters side eller deres metoder og/eller indhold.

 

  1. Hvor længe opbevarer vi dine personlige oplysninger?

De data, der indsamles automatisk (de statistiske, markedsføringsmæssige og sociale medie data), gemmes ikke af os, men videresendes blot af os. Du kan spørge den modtagende part, hvor længe disse data gemmes. Læs mere om dette i vores Cookie erklæring.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, der er indsendt via kontaktformularen, så længe det er nødvendigt til de formål, de blev indsamlet og behandlet i første omgang. Dine personlige oplysninger kan ofte slettes, så snart vi har behandlet dit spørgsmål eller din bemærkning. Først når vi er juridisk forpligtet til at gøre det, eller når vi har brug for det til at forsvare vores interesser (for eksempel i tilfælde af en tvist mellem dig og os), vil vi gemme dine personoplysninger i en længere periode.

 

  1. Hvor opbevarer vi dine personoplysninger?

For at holde vores hjemmesider oppe samt opbevare personlige data, gør WeBlog Media B.V. brug af serverne i det hollandske selskab Transip  B.V. Serverne er baseret i Holland.

 

  1. Hvordan er dine personlige oplysninger beskyttet?

WeBlog Media B.V. gør alt i sin magt for at sikre, at de indsamlede data opbevares sikkert. Derfor har vi et par meget praktiske tekniske medarbejdere, der altid har travlt med at træffe tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at muliggøre dette. Vi gør dette for at beskytte dine data mod at gå tabt eller blive undersøgt ulovligt på nogen måde. Vil du vide mere om, hvordan vi gør det? Kontakt os via kontaktformularen.

 

  1. Cookies

Som tidligere nævnt bruger vi cookies, pixels (eller lignende teknikker) og plugins til sociale medier på vores hjemmeside. Nogle af disse cookies er nødvendige for at sikre, at hjemmesiderne fungerer korrekt, og andre hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og gør det muligt for os at vise dig de rigtige reklamer og artikler. Vi giver dig en udførlig forklaring i vores Cookie erklæring.

 

  1. Adgang, forbedring og overførsel af dine data

Hvis du vil vide, hvilke af dine personoplysninger vi har gemt, kan du indsende en besked vedrørende dette via vores kontaktformular. Dette er kun muligt for de personoplysninger, vi indsamler. De data, vi blot behandler, kan ikke behandles. Det betyder, at de eneste data, du kan få adgang til, er de oplysninger, du har indsendt til os ved hjælp af kontaktformularen. Hvis du ønsker ændringer i de oplysninger, du har anmodet om, kan du fortælle vores medarbejder, der hjælper dig med anmodningen, om det. Du kan anmode om, at WeBlog Media B.V. ændrer, forbedrer, supplerer, sletter eller blokerer dine data på andre måder.

Du har også ret til at få de personoplysninger, du har indsendt, i en fælles, struktureret og læsbar form og derefter selv overføre disse data. Den samme procedure gælder her: Du kan sende din anmodning til os via kontaktformularen. WeBlog Media B.V. vil svare på din anmodning inden for en måned. I undtagelsestilfælde har WeBlog Media B.V. juridisk ret til at besvare din anmodning inden for en tre måneders periode, f.eks. når anmodningen er meget kompleks. Hvis dette er tilfældet, vil WeBlog Media B.V. fortælle dig det inden for en måned.

Hvis WeBlog Media B.V. afviser din anmodning, giver vi dig besked skriftligt.

 

  1. Kan jeg afvise, at mine personoplysninger bliver brugt?

Vi har brug for de personoplysninger, du giver os, når du kontakter os for at kunne besvare dit spørgsmål eller din bemærkning. Vi kan ikke svare på anonyme indlæg. Brugen af ikke-personlige data, vi behandler til funktionelle og analytiske formål, kan ikke afvises, undtagen ved helt at blokere brugen af cookies i din webbrowser. Læs mere om dette i vores Cookie erklæring. Brugen af ikke-personlige data til markedsføring og sociale medier kan afvises ved ikke at give samtykke til dem, når du bliver bedt om tilladelse, mens du besøger vores hjemmeside.

 

  1. Kan denne privatlivspolitik ændres?

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger kan ændres, uden at vores besøgende aktivt informeres. Derfor anbefaler vi at du regelmæssigt besøger denne side for at finde ud af om noget har ændret sig siden dit sidste besøg.

 

  1. Hvor kan du efterlade en klage?

Har du en klage over brugen af dine personlige data, og er det umuligt at finde ud af det med WeBlog Media B.V.? Hvis det er tilfældet, kan du indgive din klage til The Dutch DPA.

 

  1. Spørgsmål og feedback

WeBlog Media B.V. kontrollerer regelmæssigt, om denne privatlivspolitik er i overensstemmelse med love og bestemmelser. Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik, kan du indsende den via kontaktformularen eller sende os et brev til følgende adresse:

WeBlog Media B.V.
Stettinweg 15
9723 HD Groningen

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål!