Nu v-ați curățat niciodată salteaua? Dacă ai fi știut acest lucru, ai fi făcut-o de mult timp

0


Dacă ai fi știut ce e în salteaua ta, ai fi făcut asta cu mult timp în urmă.

Știm cu toții acel sentiment minunat de a dormi sub cearceafuri proaspăt spălate. Un pat curat și confortabil este suficient pentru a face fericit pe oricine. În mod ciudat, mulți oameni nu și-au curățat niciodată salteaua. Dacă ați ști ce se poate găsi pe ea, probabil că v-ați răzgândi. Pentru că a avea așternuturi curate nu înseamnă neapărat că dormi într-un pat curat. De fapt, este recomandat să vă curățați salteaua de două ori pe an pentru a vă asigura că patul în care dormiți este de fapt curat.

Cât de scârboasă poate fi o saltea?
Te-ai gândit vreodată câte celule de piele pierd oamenii pe oră? Ei bine, milioane în fiecare oră! Aceste celule de piele rămân în mod normal la suprafața cearșafurilor, dar unele dintre ele se vor amesteca în fibre și se vor amesteca cu transpirația dumneavoastră. Ca urmare, acestea ajung în salteaua dumneavoastră. Cu alte cuvinte, salteaua dumneavoastră are nevoie de o atenție serioasă și este important să o curățați.

Pentru persoanele alergice la acarieni, cele de mai sus sunt, în mod evident, vești teribile. Pentru aceste persoane este important să curețe salteaua frecvent. Mai ales pentru că se știe că acarienii din praf sunt destul de amatori de celulele pielii! Vă treziți adesea dimineața cu nasul înfundat, curge sau vă mănâncă nasul și vă dor ochii când vă treziți? Sunt șanse ca acești mici monștri să fi ajuns în patul tău.

Saltelele se dublează în greutate la fiecare 10 ani
Poate că nu v-ați gândit niciodată la acest lucru, dar este un fapt că o saltea își dublează greutatea la fiecare 10 ani. S-ar putea ca salteaua dvs. să își fi dublat deja greutatea. În primul rând, există acumularea de păr uman, celule de piele, mucegaiuri, bacterii, praf și acarieni. Și apoi mai sunt excrementele acestor acarieni și gândaci morți. Sună destul de descurajant, nu-i așa? Nu vă faceți griji. Curățarea saltelei nu este deloc dificilă și o poți face singur foarte ușor. Consultați pagina următoare, unde vă vom explica pașii.

Pagina 1/2

No posts to display